De beste strendene i Sitges

De beste strendene i Sitges

DE BESTE STRANDENE I SITGES

Strendene i Sitges har en fellesnevner: fin sand , rent vann , strandbarer , hengekøyer og en promenade som forener nesten alle av dem. Selv om en av de mest enestående egenskapene til Sitges er mangfoldet av strender det tilbyr besøkende: Fra urbane strender med alle tjenester til skjulte viker omgitt av natur, ideelt for enhver smak. Strendene i Sitges har utsikt over Paseo , de tidstypiske husene på siden som vender mot vest og Garraf-fjellene i bakgrunnen. Alle strendene i Sitges har en egenart, og det er at de er adskilt av lange moloer dannet med gigantiske steiner som gjør dem unike blant dem.

Nedenfor er en liste over de beste strendene i Sitges:

Fregattstranden i Sitges

Fregattstranden i Sitges Stranden som ligger ved foten av kirken Sant Bartomeu i Sitges. Den med flest aktiviteter å gjøre. Rett ved siden av en vakker seilklubb hvor alle båtene ligger til kai i sanden . Her kan du leie alle typer jolle, kajakk eller vannscooter, samt sommerkurs som varer i dager og uker. Det er også 3 volleyballbaner for de som ønsker å drive med denne sporten. På ettermiddagene, når solen forsvinner, er det mange lokale folk fra Sitges som kommer for å henge og spille volleyball. Selv spiller vi ofte.

Balmins Beach

Balmins Beach Denne lille stranden ligger i Aiguadolç-området. Det er en veldig sjarmerende strand gjemt under en liten klippe. Det kan sies at det er favorittstranden for innbyggerne i dette nabolaget siden den har en naturlig form og vi skjuler oss fra alle typer konstruksjoner i sikte. Sitges er også kjent for sin åpne og tolerante holdning, den ene enden av stranden er nudist, men den andre enden, der strandbaren er, er det ikke. For de mest utsatte er det La Marina-stranden eller San Sebastian-stranden i Sitges som alternativer. Fin sand , ro og utsikt over Middelhavet . En kombinasjon med strandbaren og noen hengekøyer gjør den til en av de mest populære strendene i Sitges.

San Sebastian-stranden

San Sebastian-stranden Den berømte San Sebastián-stranden i Sitges som alle utenfra spør hvor den er. Hva har denne stranden for å anse den som en av de beste på den katalanske kysten? Det kan være utsikten over barnehagen , utsikten over gamlebyen i Sitges eller ganske enkelt den sjarmerende renoverte promenaden full av gode restauranter og barer med terrasser . Sant Sebastián-stranden i Sitges er kjent for å være en behagelig strand å tilbringe hele dagen. Kombiner sanden på stranden med en lang pause for å spise en god ris i en av restaurantene på den skyggefulle terrassen eller for de mest entusiastiske som følger solen for å bli brun. Det er vel verdt å gå langs denne stranden ved solnedgang og ta en god cocktail i en av barene. I tillegg til å gå gjennom det historiske sentrum gjennom de koselige gatene.

Marina Beach/Aiguadolç

Marina Beach/Aiguadolç La Marina Beach i Sitges er den eneste stranden som er bortgjemt fra gruppen av strender i Sitges. Det er en lang strand med vakker utsikt over den robuste kysten av Garraf på den ene siden og havnen i Sitges på den andre. Det er en av favorittstrendene for surfere å fange noen bølger ved solnedgang. Den har en strandbar med mange bord og hengekøyer. Ser vi fremover ser vi horisonten, men ser vi til venstre ser vi fjellet som omgir oss, en perfekt og vakker kombinasjon. Denne stranden ligger nær Sitges marina, og er ideell for de som liker å seile og ønsker å kombinere det med en dag på stranden.

Ribera-stranden

Ribera-stranden Det er en av strendene med flest folk. Noen ganger er det vanskelig å legge håndkleet på. De fleste eksperter kommer tidlig om morgenen for å ha sitt område allerede reservert. Hvorfor er det Sitges-stranden med flest folk? Vel rett og slett fordi det er den som er nærmest sentrum og er perfekt for de som vegrer seg for å gå litt lenger. Strandbarer , hengekøyer , god atmosfære , du vil ikke gå glipp av det.

l'Estanyol-stranden

l'Estanyol-stranden En annen av de urbane strendene som vi finner i Sitges, denne gangen ligger i Vinyet, begynner å bevege seg bort fra folkemengdene i sentrum, så det er ikke så overfylt. Det er en av de lengste. På denne stranden kan vi finne en vannskøyteutleietjeneste. Det er en av våre favoritter å komme med venner.

Terramar strand

Terramar strand Terramar-stranden er oppkalt etter nabolaget, det samme er Hotel Terramar i Sitges. Noen karer tok den eksisterende strandbaren og moderniserte den, og ga den en avslappende touch som har skapt veldig gode inntrykk blant lokalbefolkningen i Sitges. Slik er suksessen at folk kommer på ettermiddagene for å ta en drink og nyte solnedgangen. På stranden er det et kajakkutleiefirma så du kan padle litt mot vest nå som strendene er over.

De l'Home Mort Beach

De l'Home Mort Beach Denne nysgjerrige stranden ligger halvveis langs kysten mellom Sitges og Vilanova i la Geltrú. Det er favorittstranden til homofile par excellence, selv om den er litt lenger unna, mye roligere og mer intim. Det er en strandbar på toppen av den. Turen for å komme til stranden er vakker, små jord- og steinstier med opp- og nedturer, typisk middelhavskyst med furutrær, busker og klipper. De av oss som liker å gå en tur elsker denne stien, utsikten , vikene , landskapet , den er helt annerledes enn resten av strendene i Sitges. Mange tar turen fra Sitges til Vilanova i la Geltrú for å nyte naturen og drive med litt sport.

Oppdatert: 23-09-2024

Planlegger du ferien i Sitges?

Anbefalte ferieboliger i Sitges

Hello Homes Sitges - Instagram 1
Hello Homes Sitges - Instagram 2
Hello Homes Sitges - Instagram 3
Hello Homes Sitges - Instagram 4
Hello Homes Sitges - Instagram 5
Hello Homes Sitges - Instagram 6
Hello Homes Sitges - Instagram 20
Hello Homes Sitges - Instagram 21
Hello Homes Sitges - Instagram 22
Hello Homes Sitges - Instagram 23
Hello Homes Sitges - Instagram 7
Hello Homes Sitges - Instagram 8
Hello Homes Sitges - Instagram 9
Hello Homes Sitges - Instagram 10
Hello Homes Sitges - Instagram 11
Hello Homes Sitges - Instagram 12
Hello Homes Sitges - Instagram 13
Hello Homes Sitges - Instagram 14
Hello Homes Sitges - Instagram 15
Hello Homes Sitges - Instagram 16
Hello Homes Sitges - Instagram 17
Hello Homes Sitges - Instagram 18
Hello Homes Sitges - Instagram 19