Sitges Gay Pride 2024: alt du trenger å vite

Sitges Gay Pride 2024: alt du trenger å vite

Sitges Gay Pride 2024: alt du trenger å vite



Byen Sitges er kjent over hele verden for å være homovennlig . Takket være beliggenheten, bare en halvtime fra Barcelona, er det en av de mest populære LHBT-destinasjonene i Spania. De vakre strendene, restaurantene og butikkene, samt det flotte nattelivet, gjør denne vakre kystbyen til det ideelle reisemålet for å tilbringe ferien.
En av de største årlige begivenhetene i Sitges er Gay Pride, som er oppført som en av de 5 beste Prides i verden . Under feiringen, som finner sted hver juni gjennom de 5 dagene Gay Pride varer, er gatene i denne fantastiske kystbyen fylt med farger, musikk, glede og fest.
Hvert år kommer flere mennesker til Sitges for å feire Pride og til og med delta i den berømte paraden. Slik er tilstrømningen at i tidligere utgaver besøkte mer enn 60 000 mennesker denne kystbyen på disse datoene. Vil du feire Gay Pride i Sitges ? Hos Hello Homes forteller vi deg alt du trenger å vite for å gjøre Pride in Sitges til en uforglemmelig opplevelse.

Hva kan du finne på Sitges Gay Pride 2024?


Sitges Gay Pride 2024 finner sted fra 5. til 9. juni , og i løpet av disse dagene vil denne kommunen bli forvandlet til et sted fullt av forestillinger, DJ-er og show. Nærmere bestemt kan du delta på mer enn 80 gratis arrangementer .
Den store dagen for Gay Pride i Sitges er søndag 9. juni. Denne dagen vil dens berømte flyteparade paradere gjennom gatene i byen , en begivenhet anerkjent på europeisk nivå, som posisjonerer Sitges som en av verdens hovedsteder for homoseksuell stolthet.
På den annen side, selv om paraden er den mest kjente attraksjonen, kan du på Sitges Gay Pride også finne mange flere feiringer som spesielle arrangementer eller planlagte opptredener av både nasjonale og internasjonale artister .

Gay Pride Sitges 2024-program

Pride Sitges 2024 vil bli holdt i 5 dager og netter på Paseo Marítimo, i hjertet av byen. For å vite alle detaljene om denne festen, kan du finne dem i det offisielle arrangementsprogrammet . Men i tilfelle du vil ha en forhåndsvisning, vil vi fortelle deg noen av de beste attraksjonene du kan finne hvis du bestemmer deg for å komme til Sitges i løpet av disse dagene.

 

Sitges Pride Village


Hvis du har lyst til å feire Pride utendørs, finner du også en liten landsby bygget i Sitges med barer, matboder og en scene. Der kan du lytte til levende musikk og til og med feire temakvelder. Pride Village åpner kl. 19.00, mens showene deres begynner kl. 20.00. Arrangementene som vil finne sted er følgende:

  • Hver dag vil det være forestillinger som vil gjøre hver kveld til et unikt øyeblikk.
  • Det blir hyllest til store internasjonale artister hver kveld. Åpent for alle som vil ha litt musikk og glede.
  • En dag med den hvite festivalen vil bli feiret, der du må kle deg i dine beste hvite klær, i reneste ibiza-stil.
  • Paradedagen vil finne sted under den store dagen. Mens forberedelsene til paraden begynner, kan du danse til den beste musikken.


Sitges Gay Pride-paraden



Sitges Pride 2024-paraden er den største begivenheten du kan være vitne til i løpet av disse dagene. Det vil bli feiret under den store dagen for Gay Pride og vil finne sted, som hvert år, langs Paseo Marítimo i Sitges. Paraden vil vare i ca. 2 timer og vil begynne rundt 17.00. Mer enn 20 flottører og 2000 deltakere vil bli med i Pride-paraden
Vil du være med og nyte en unik parade? Så kom til stranden i Sitges og feir denne dagen med all kjærlighet og frihet i verden. Hvis du vil se paraden, anbefaler vi å komme litt tidlig for å kunne få plass langs turen. Glem heller ikke at, avhengig av hvordan dette arrangementet starter, så gjør festen det også. Nyt en unik feststemning og ikke gå glipp av den største utendørsfesten i Sitges!

Massiv landsbyfest


Med Parade Day begynner en annen av de største begivenhetene du kan nyte under Sitges Gay Pride: The Parade After Party .
Fra klokken 17 kan du nyte nesten 5 timers festing under solen og på stranden. Det vil være liveopptredener som tar deg med på en reise gjennom 80-tallet til i dag. I tillegg vil festen fortsette til morgengry etterpå!
Hovedforestillingen til Massive Village Party i Sitges blir en hyllest til Abba , kommer du til å savne det?

Overnatting under Sitges Gay Pride 2024



Planlegger du å komme til Sitges og feire Gay Pride 2024? Da bør du vite at det beste stedet å bo er, uten tvil, sentrum av byen . På denne måten går du ikke glipp av en eneste fest, og du vil ha alt bare ett skritt unna.
På grunn av den store populariteten til Sitges Gay Pride, kommer mange besøkende til byen på disse datoene. Derfor anbefaler vi at du tar en titt på de beste ferieutleietilbudene i Sitges, slik at du ikke går glipp av reservasjonen. Kom til Sitges og nyt årets beste fest . Lev en opplevelse full av farger, glede, musikk og frihet!

Oppdatert: 23-09-2024

Planlegger du ferien i Sitges?

Anbefalte ferieboliger i Sitges

Hello Homes Sitges - Instagram 1
Hello Homes Sitges - Instagram 2
Hello Homes Sitges - Instagram 3
Hello Homes Sitges - Instagram 4
Hello Homes Sitges - Instagram 5
Hello Homes Sitges - Instagram 6
Hello Homes Sitges - Instagram 20
Hello Homes Sitges - Instagram 21
Hello Homes Sitges - Instagram 22
Hello Homes Sitges - Instagram 23
Hello Homes Sitges - Instagram 7
Hello Homes Sitges - Instagram 8
Hello Homes Sitges - Instagram 9
Hello Homes Sitges - Instagram 10
Hello Homes Sitges - Instagram 11
Hello Homes Sitges - Instagram 12
Hello Homes Sitges - Instagram 13
Hello Homes Sitges - Instagram 14
Hello Homes Sitges - Instagram 15
Hello Homes Sitges - Instagram 16
Hello Homes Sitges - Instagram 17
Hello Homes Sitges - Instagram 18
Hello Homes Sitges - Instagram 19