Hva kan man se og gjøre i Sitges med barn?

Hva kan man se og gjøre i Sitges med barn?

Hva kan man se og gjøre i Sitges med barn?


Hvis du lurer på om en ferie i Sitges med familie og barn er en god idé, er svaret: selvfølgelig! Selv om det i begynnelsen kan virke som et reisemål med fokus på natteliv, er sannheten at denne vakre kystbyen har en endeløs liste med aktiviteter for alle aldre.
Sitges kan klassifiseres som den mest familievennlige byen i Catalonia. Ligger bare 30 minutter fra Barcelona, er det omgitt av Garraf naturpark og er fullt av hvite hus og vakre strender som ikke har noe å misunne de mest paradisiske. Vet du ikke hva du skal gjøre i Sitges med barn? Ikke bekymre deg, hos Hello Homes forteller vi deg alle planene som står til din disposisjon. Vi forsikrer deg om at når du oppdager alt det har å tilby, vil det bli din favorittdestinasjon .

Planer å gjøre i Sitges med barn

Noe av det beste med Sitges er at det ikke er overfylt, så hvis du drar med familien din, kan du nyte en rolig ferie . Fra de yngste til de eldste kan de nyte en rekke aktiviteter i Sitges: vannsport, parker, ruter, strender, museer og mye mer.

Den magiske jungelen i Sitges

Den magiske jungelen er det ideelle stedet for de minste å ha det bra. Ligger bare 5 minutter fra Sitges, er det et stort mykt lekeområde som er delt inn i to forskjellige områder:
  • Det største området, fokusert på barn fra 4 til 10 år .
  • Et annet område, for yngre barn, fra 2 til 3 år .

Sitges minigolfsenter

Sitges minigolf ligger i utkanten av byen, omgitt av natur. Den har 18 baner, samt trampoliner, biljard, bordtennis og en kafeteria. Dette stedet er den perfekte planen enten med barn eller tenåringer, så det bør være et obligatorisk stopp på ruten din .

Castor Park: Sitges fornøyelsespark



Castor Park i Sitges er hovedsakelig rettet mot familier og barn, og er en opplevelsespark med et bredt utvalg av attraksjoner. Her kan du finne: trampoliner, gummibåter, motorsykler, hester, pariserhjul, hinderaktiviteter, minigolf, rekreasjons- og til og med 6-dimensjonal kino. Garantert moro!

Nyt de beste strendene i Sitges

En dag på stranden er alltid en god familieplan, og Sitges er det perfekte stedet å tilbringe en god dag i solen. Denne byen har de beste strendene på hele kysten av Barcelona. Cala Balmins, Aiguadolç Beach eller Anquines Beach er noen av de mest populære. I tillegg kan du surfe, spille padeltennis, drive med vannaktiviteter og smake på maten på strandbarene i området.

Fritidseventyr

Leisure Adventure er et lekeområde for barn , spesielt rettet mot barn over 6 år, hvor du kan tilbringe timer med å le og ha det hyggelig. Akkurat der finner du et Escape Room, paintball, boblefotball og du kan til og med drive med sumobryting. Interiøret i fasilitetene har en restaurant med grill, slik at du kan nyte et godt måltid med familien din som vil gjøre tiden din i parken til et eventyr.

Sitges Skatepark

Rett foran byens kommunale basseng finner du den nylig renoverte Sitges Skatepark. Så hvis barna dine elsker hjul, vil de glede seg til å tilbringe timer og timer på dette stedet, enten de lærer, øver eller forbedrer seg.

Jernbanemuseet



I Sitges kan du også legge planer for å stimulere nysgjerrigheten til de små, og dessuten, hvis barnet ditt liker tog, har vi den perfekte planen. Jernbanemuseet har mer enn 50 typer tog, lokomotiver og biler å observere. Akkurat der kan du også se en kopi av det første toget som sirkulerte gjennom Spania i 1848. Vi forsikrer deg om at du vil elske det!

Rideskole

Blant alle aktivitetene du kan finne i Sitges, er det også en rideskole kalt Pony TrekkPony Trekking & Riding Classes Vincent. Der kan både barn og voksne ta timer eller gå en tur gjennom Garraf-parken. Om sommeren tilbyr de også leirer, noe som er en god idé hvis du drar med barn.

Hvor kan du bo i Sitges med barn?

Etter å ha lest dette innlegget har du sikkert sett hvordan Sitges er det ideelle stedet for en ferie med familien og barna . Og hvis du tenker på å planlegge en ferie i denne fantastiske byen på den katalanske kysten, ikke gå glipp av disse leilighetene i Sitges for ferier. Vi garanterer at når du først har vært der, vil det bli familiens favorittdestinasjon.


Oppdatert: 23-09-2024

Planlegger du ferien i Sitges?

Anbefalte ferieboliger i Sitges

Hello Homes Sitges - Instagram 1
Hello Homes Sitges - Instagram 2
Hello Homes Sitges - Instagram 3
Hello Homes Sitges - Instagram 4
Hello Homes Sitges - Instagram 5
Hello Homes Sitges - Instagram 6
Hello Homes Sitges - Instagram 20
Hello Homes Sitges - Instagram 21
Hello Homes Sitges - Instagram 22
Hello Homes Sitges - Instagram 23
Hello Homes Sitges - Instagram 7
Hello Homes Sitges - Instagram 8
Hello Homes Sitges - Instagram 9
Hello Homes Sitges - Instagram 10
Hello Homes Sitges - Instagram 11
Hello Homes Sitges - Instagram 12
Hello Homes Sitges - Instagram 13
Hello Homes Sitges - Instagram 14
Hello Homes Sitges - Instagram 15
Hello Homes Sitges - Instagram 16
Hello Homes Sitges - Instagram 17
Hello Homes Sitges - Instagram 18
Hello Homes Sitges - Instagram 19