Gjør om hjemmet ditt til en turistleilighet i Sitges

Gjør om hjemmet ditt til en turistleilighet i Sitges

Fordeler med å gjøre om hjemmet ditt til en turistleilighet i Sitges




Eier du en bolig i Sitges og bruker den ikke? Det er en veldig enkel måte å tjene ekstra inntekt på uten å måtte anstrenge seg: konverter huset ditt til en turistleilighet . Denne praksisen, stadig mer vanlig, har mange fordeler for eiere.
Er du i tvil om det virkelig er lønnsomt å ha en turistleilighet, svarer vi hos Hello Homes på alle dine tvil og forteller deg hvilke fordeler det kan ha. I tillegg hjelper vi deg med alle nødvendige prosedyrer for å komme i gang.


Fordeler med å ha en turistleilighet i Sitges


Siden pandemien har mange investorer bestemt seg for å kjøpe boliger for å leie som turisme. På den annen side har mange eiere lagt til side den konvensjonelle utleien av andreboliger for også å bli med i denne typen praksis.
Økningen i denne trenden er tydelig og skyldes flere faktorer , alle fordelaktige for huseieren:


Økonomisk fordel

En av de største fordelene med å gjøre om boligen din til en turistleilighet er den økonomiske fordelen det medfører. En tom leilighet gir kun utgifter, mens en turistleilighet gir inntekter som er høyere enn hva en langtidsleie kan gi.
Betalinger per dag , som er modaliteten som følges av turistleiligheter, gir mulighet for høyere priser som igjen er lavere enn de som vanligvis tilbys av hoteller. Dette er grunnen til at turister vanligvis velger denne typen overnatting siden det sparer dem penger.
Videre tilbyr turistleiligheter muligheten til å variere og endre prisene avhengig av sesongen de ligger i, noe som ikke kan gjøres med konvensjonell utleie.



Det er tryggere


Turistleiligheter tilbyr større sikkerhet sammenlignet med tomme hjem eller tradisjonell utleie av flere grunner :

        Ulovlige yrker : et hjem som er okkupert i korte perioder og av ulike typer mennesker reduserer muligheten for å lide en ulovlig okkupasjon betydelig , akkurat det motsatte av hva som skjer med tomme hjem.
        Økonomisk sikkerhet : turistutleie har en formel som garanterer større sikkerhet for huseieren. Dette fordi betalingen betales i forkant av besøket og ikke i slutten av måneden slik tilfellet er med tradisjonelle utleieleiligheter. Dette unngår forsinkelser, manglende betalinger eller gjeld.
        Mulighet for å velge gjester : i turistutleie har eieren muligheten til på forhånd å kjenne menneskene som skal bo i hjemmet hans, og kunne basere seg på andre eieres meninger.


Bolig i god stand



Det vanligste er at når en leilighet står tom, har den skittproblemer. I det lange løp representerer dette en større utgift siden, ved å ikke bruke den egenskapen , ender den opp med å eldes og bli utdatert. Derfor vil det være nødvendig å investere et større økonomisk beløp for rengjøring og restaurering.
Har du på sin side en eiendom som turistleilighet, vil det være lettere å holde boligen i god stand siden den må være attraktiv for å ha reservasjoner. Det er riktignok nødvendig med vedlikehold, men det er mye mindre i forhold til hva rehabilitering kan innebære.


Fleksibilitet


En annen fordel med å gjøre om hjemmet ditt til en turistleilighet er at de har stor fleksibilitet. Hvis du ikke vil gi fra deg huset 100 % , lar turistutleie deg velge datoene du vil bruke eiendommen din og blokkere dem.
På denne måten vil du ha garantien for å ha boligen din til disposisjon i de periodene du bestemmer deg for, enten det er fordi du ønsker å reise noen dager selv eller noen som står deg nær.






Nå vet du alle fordelene ved å gjøre om hjemmet ditt til en turistleilighet. Vil du få mest mulig ut av eiendommen din i Sitges? Det er veldig enkelt å administrere de nødvendige prosedyrene fordi vi hos Hello Homes hjelper deg gjennom hele prosessen. Hvis du ønsker å leie huset eller turistleiligheten i Sitges, tar vi oss av alt .
Hos Hello Homes er vi spesialister på utleie av eiendom og vi ønsker at du som eier skal få størst utbytte av din turistleilighet. Derfor hjelper vi deg med å skille deg ut fra resten av området, samt annonsere og nå de gjestene du leter etter. Ikke bekymre deg og nyt fordelene.

 

Oppdatert: 23-09-2024

Planlegger du ferien i Sitges?

Anbefalte ferieboliger i Sitges

Hello Homes Sitges - Instagram 1
Hello Homes Sitges - Instagram 2
Hello Homes Sitges - Instagram 3
Hello Homes Sitges - Instagram 4
Hello Homes Sitges - Instagram 5
Hello Homes Sitges - Instagram 6
Hello Homes Sitges - Instagram 20
Hello Homes Sitges - Instagram 21
Hello Homes Sitges - Instagram 22
Hello Homes Sitges - Instagram 23
Hello Homes Sitges - Instagram 7
Hello Homes Sitges - Instagram 8
Hello Homes Sitges - Instagram 9
Hello Homes Sitges - Instagram 10
Hello Homes Sitges - Instagram 11
Hello Homes Sitges - Instagram 12
Hello Homes Sitges - Instagram 13
Hello Homes Sitges - Instagram 14
Hello Homes Sitges - Instagram 15
Hello Homes Sitges - Instagram 16
Hello Homes Sitges - Instagram 17
Hello Homes Sitges - Instagram 18
Hello Homes Sitges - Instagram 19