Oppdag de 7 beste turistaktivitetene i Sitges

Oppdag de 7 beste turistaktivitetene i Sitges

De 7 beste aktivitetene og sightseeingturene i Sitges


Hvis Sitges er kjent for noe, er det for å være en av de mest komplette byene på kysten av Barcelona. Denne destinasjonen er perfekt for å tilbringe en ideell ferie takket være de vakre strendene og det brede utvalget av planer den tilbyr. I tillegg kan du gjennom året finne mange aktiviteter og arrangementer som du ikke vil kunne slutte å glede deg over.

Sitges er klassifisert som turisthovedstaden på kysten av Barcelona takket være dets omfattende kulturtilbud og det varierte nattelivstilbudet. Hvis du drar dit kan du nyte fester, festivaler, tradisjonelle arrangementer og mye mer. Leter du etter det perfekte reisemålet for å tilbringe ferien? Oppdag de 7 beste aktivitetene og turistbesøkene du kan gjøre i Sitges.



Sitges internasjonale filmfestival


Sitges internasjonale filmfestival har blitt holdt i denne byen siden 1967 og regnes som en av de mest prestisjefylte filmbegivenhetene i hele Europa. Har du lyst til å være litt redd? Så ikke nøl med å stikke innom den første fantasy- og skrekkfilmkonkurransen i verden.
Uten tvil er denne festivalen den perfekte planen for alle som elsker fantastisk kino. I tillegg til visning av filmer, arrangeres også presentasjoner, utstillinger og møter mellom fagfolk i denne kystbyen. I løpet av disse dagene finner også den berømte zombieparaden sted: Zombie Walk, som er en av de mest populære aktivitetene i Sitges.



Besøk strendene i Sitges


Sitges er det ideelle reisemålet for de som ser frem til å ha noen fridager for å flykte til stranden . Det er noe for enhver smak: fra strender for å gå med familie eller venner, til nudist- eller "homovennlige" strender. I tillegg har de alle tjenester du måtte trenge, som strandbarer for å ta en drink eller spise, hengekøyer, steder å drive med sport osv.
Hvis du vil tilbringe noen dager med sol og strand i Sitges, bør du vite at det er mange alternativer du kan velge mellom:

        Urbane strender : de er de mest tilgjengelige. De fleste ligger i sentrum. På grunn av beliggenheten er de vanligvis de travleste.
        Strender i sør : de er vanligvis de minste, så vel som naturlige. De er kjent for å være mest nudister, naturister og homovennlige.
        Strender i nord : de ligger i Levante-området i Sitges og kan sies å være noen av de vakreste, så vel som naturlige, du kan finne i området.


Sitges Gay Pride


Hvert år feires en av de største begivenhetene i byen : Gay Pride of Sitges. Oppført som en av de 5 beste Pride i verden, feires den hver juni under Gay Pride. Feiringen varer rundt 5 dager og fyller gatene med farger, musikk, feiring og glede.
Under Sitges Pride kan du nyte flere aktiviteter, fester og forestillinger i tillegg til mer enn 80 helt gratis arrangementer. Det vil være under den store dagen da den største begivenheten du kan være vitne til vil finne sted: Gay Pride-paraden , samt Parade After Party, dens friluftsfest.

Nyt gastronomien til Sitges


Sitges har også et flott gastronomisk tilbud, og hvis du skal tilbringe noen dager, kan du ikke dra uten å prøve det. Å være en fiskerby, kan dens essens sees i hver av dens typiske retter . Derfor bør du prøve deres tradisjonelle ris, så vel som deres salater eller deres typiske torsk.
Byen Sitges er også kjent for sine viner da den ligger i nærheten av vinregionen Penedés. Nærmere bestemt er Malvasía en søt vin som vanligvis følger med lokale desserter.


Sitges karneval


Kystbyen Sitges feirer karneval hver februar i nesten en hel uke. Rundt 300 000 besøkende går gjennom gatene utkledd som deres favorittkarakterer. Regnes som en av de 10 beste karnevalene i verden , og har flere aktiviteter for både barn og voksne.
Den store dagen som tilsvarer karnevalssøndagen er når paradene finner sted, inkludert nattparaden, som fyller gatene med farger, musikk og mange flytere.


Besøk Garraf naturpark


En av de beste aktivitetene du kan gjøre i Sitges er å besøke Garraf naturpark. Dette unike miljøet har stier og guidede reiseruter , samt mange flere aktiviteter. Denne naturparken er perfekt for en familieferie mens du nyter en fredelig atmosfære.


Moro med barn i Sitges


Sitges er et ideelt reisemål for å nyte en rolig og morsom ferie med barn. Det er aktiviteter for alle aldre som parker, ruter, strender, museer eller vannsport.
I Sitges kan du også nyte en minigolf, en skatepark, forskjellige fritids- og opplevelsessentre , samt flere lekeområder som for eksempel Magic Jungle.


Nyt Sitges hver måned i året


Sitges er et av de mest populære reisemålene, og nå vet du hvorfor. Det er mange ting å gjøre hele året, noe som gjør det til det ideelle reisemålet for den perfekte ferien .
Vil du besøke Sitges og oppleve alle disse opplevelsene på egen hånd? Oppdag det beste ferieutleietilbudet fra Hello Homes og planlegg din neste ferie . Ikke la dem fortelle deg det!

Oppdatert: 23-09-2024

Planlegger du ferien i Sitges?

Anbefalte ferieboliger i Sitges

Hello Homes Sitges - Instagram 1
Hello Homes Sitges - Instagram 2
Hello Homes Sitges - Instagram 3
Hello Homes Sitges - Instagram 4
Hello Homes Sitges - Instagram 5
Hello Homes Sitges - Instagram 6
Hello Homes Sitges - Instagram 20
Hello Homes Sitges - Instagram 21
Hello Homes Sitges - Instagram 22
Hello Homes Sitges - Instagram 23
Hello Homes Sitges - Instagram 7
Hello Homes Sitges - Instagram 8
Hello Homes Sitges - Instagram 9
Hello Homes Sitges - Instagram 10
Hello Homes Sitges - Instagram 11
Hello Homes Sitges - Instagram 12
Hello Homes Sitges - Instagram 13
Hello Homes Sitges - Instagram 14
Hello Homes Sitges - Instagram 15
Hello Homes Sitges - Instagram 16
Hello Homes Sitges - Instagram 17
Hello Homes Sitges - Instagram 18
Hello Homes Sitges - Instagram 19