Spørre Pilar

Kontakt

Pilar Martín


Villaer - 3 Rom 3 Baderom 260 m2

Centre, Sitges

  • 260 m2
  • 3 Rom
  • 3 Baderom


1.730.000€

Opplev middelhavsfortreffelighet i hjertet av Sitges! Velkommen til denne eksepsjonelle residensen med en unik sjarm, som ligger i sentrum av Sitges, kun 100 meter fra bølgene som kjærtegner kysten. Dette fiskerhuset, spredt over tre etasjer og toppet av en takterrasse, er et virkelig sjeldent funn. Her er grunnen til at hun vil fange hjertet ditt: Privat og pittoresk beliggenhet: Dette huset ligger i en av de mest pittoreske gatene i Sitges, og er en arkitektonisk perle. Du vil bli fordypet i den sjarmerende atmosfæren i Sitges, mens du drar nytte av den umiddelbare nærhet til strender, butikker og restauranter. Master Renovation: Dette hjemmet har blitt omhyggelig renovert og innredet av en kjent interiørdesigner. Hvert element er nøye utvalgt for å skape en perfekt balanse mellom autentisk karakter og moderne komfort. Et drømmested: Dette huset selges fullt møblert og utstyrt, klar til å ønske deg velkommen med alle nødvendige bekvemmeligheter. Den består av en parkeringsplass i første etasje, samt en suite med stue og bad. I første etasje er det ytterligere to soverom, hvert med eget bad og privat stue. Andre etasje er en overdådig stue med stue, åpent kjøkken utstyrt med avanserte hvitevarer, spisestue, treningsstudio og toalett for din komfort. Til slutt tilbyr toppen av denne drømmeboligen deg en takterrasse for øyeblikk av avslapning og kontemplasjon. Ikke gå glipp av denne muligheten til å bo i hjertet av Sitges, i et hus som kombinerer Middelhavets sjel med uovertruffen moderne komfort. Kontakt oss i dag for en eksklusiv omvisning. Denne unike boligen vil ikke forbli på markedet lenge. Gjør Sitges til det nye drømmehjemmet.

Fasiliteter

  • Balkong
  • Parkering
  • Terrasse

MER INFORMASJON:

  • Byggeår: 1900
  • Bevaring: Entrar a vivir

ENERGISERTIFIKAT:

  • Klassifikasjon: G
  • Verdi: 263
  • Utslipp: F
  • Verdi: 55
Sted
Galleri
Pilar Martín

Agent
Pilar Martín

Jeg heter Pilar, og jeg er en eiendomsmegler som brenner for å hjelpe folk med å finne ikke bare et hus, men et hjem. Som en ung profesjonell i sektoren, en mor til to fantastiske barn, og en person som ikke gir opp lett, bringer jeg utholdenhet, empati og motivasjon til alle aspekter av arbeidet mitt.

Min erfaring i eiendomsmarkedet, kombinert med min medfødte evne til å komme i kontakt med mennesker, gjør at jeg kan yte eksepsjonell service til kundene mine. Jeg forstår at å kjøpe eller selge en eiendom er en av de viktigste avgjørelsene i en persons liv, og jeg er dedikert til å gjøre den prosessen så smidig og givende som mulig.

Min tilnærming er basert på å lytte nøye til mine kunders behov og ønsker, og deretter jobbe utrettelig til vi finner den perfekte løsningen. Min besluttsomhet og motivasjon er urokkelig, drevet av ønsket om å overvinne utfordringer i både mitt personlige og profesjonelle liv. Som mor har jeg lært å håndtere de mest komplekse situasjonene med ynde og effektivitet, en ferdighet som jeg bruker hver dag i arbeidet mitt.

Jeg er stolt over å være kjent ikke bare for min profesjonalitet og markedskunnskap, men også for min vennlighet og evne til å skape ekte forbindelser. Jeg er overbevist om at disse egenskapene er avgjørende for å yte en eiendomstjeneste som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene.

Jeg er her for å veilede deg gjennom hvert trinn i kjøps-, salgs- eller leieprosessen, for å sikre at alle spørsmålene dine blir besvart og at opplevelsen din er positiv og stressfri. Din tilfredshet er min prioritet, og jeg er forpliktet til å bruke alle mine ressurser og ferdigheter for å hjelpe deg med å nå dine eiendomsmål.

Jeg inviterer deg til å kontakte meg for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg. Jeg ser frem til muligheten til å jobbe sammen og vise engasjementet, engasjementet og omsorgen jeg gir til hver interaksjon.

Takk for at du vurderer tjenestene mine. Jeg ser frem til å hjelpe deg med å finne drømmeboligen eller selge eiendommen din.

Se andre oppføringer fra Pilar Martín

Google Rating

Lynne Freeman
Lynne Freeman

September 21, 2024

Dette er en sjarmerende 3 etasjes leilighet - nær stranden og alle butikker/restauranter. Det er rikelig med fellesarealer.

Daniel Machado
Daniel Machado

September 19, 2024

Opplevelsen var flott! Beliggenheten er halvveis til Calle del Pecado (feste, feste, gjøre ut) og Platja dels Balmins (flørting og nudisme), flott for Sitges Bear Week. Personalet er oppmerksomme. Byen er hyggelig. Arran...

Andrei Prokofjev
Andrei Prokofjev

September 19, 2024

Plassering, service, tilstand og utstyr til leilighetene, alt svarte til forventningene.

Noah Belkin
Noah Belkin

September 18, 2024

Fint sted. Teamet er vennlig og hjelpsomt

Sam Freeman
Sam Freeman

September 16, 2024

Rent og ryddig. Flott beliggenhet. Stille, men likevel nær alt og bare 1 minutt til San Seb-stranden.. Komfortable senger. 👍

Lydie ERRANTE
Lydie ERRANTE

September 14, 2024

Beliggenheten, vendt mot havet, er virkelig ideell. Leiligheten er funksjonell, komfortabel og godt innredet. Boligen er veldig stille. Vi kommer garantert tilbake med glede.

Andre egenskaper tilgjengelig

Du kan også like

Hello Homes Sitges - Instagram 1
Hello Homes Sitges - Instagram 2
Hello Homes Sitges - Instagram 3
Hello Homes Sitges - Instagram 4
Hello Homes Sitges - Instagram 5
Hello Homes Sitges - Instagram 6
Hello Homes Sitges - Instagram 20
Hello Homes Sitges - Instagram 21
Hello Homes Sitges - Instagram 22
Hello Homes Sitges - Instagram 23
Hello Homes Sitges - Instagram 7
Hello Homes Sitges - Instagram 8
Hello Homes Sitges - Instagram 9
Hello Homes Sitges - Instagram 10
Hello Homes Sitges - Instagram 11
Hello Homes Sitges - Instagram 12
Hello Homes Sitges - Instagram 13
Hello Homes Sitges - Instagram 14
Hello Homes Sitges - Instagram 15
Hello Homes Sitges - Instagram 16
Hello Homes Sitges - Instagram 17
Hello Homes Sitges - Instagram 18
Hello Homes Sitges - Instagram 19