Spørre Leandro

Kontakt

Leandro Pastor


Lander - 1878 m2 | Levantina, Sitges

Levantina, Sitges


1.400.000€

Eksklusiv tomt til salgs i La Levantina de Sitges. Landet dekker et område på 1877 kvadratmeter, har byggetillatelse og ligger i La Levantina-området i Sitges, Barcelona.

Den har en privilegert orientering mot sørvest, noe som garanterer optimal eksponering for solen store deler av dagen. En av de mest enestående egenskapene til dette landet er den imponerende utsikten den tilbyr, både over Middelhavet og den sjarmerende byen Sitges.

Med sin høye beliggenhet gir dette landet et unikt panoramaperspektiv, slik at du kan nyte spektakulære solnedganger og se på det pittoreske bymiljøet i Sitges.
Dette kombinerte naturlige og urbane miljøet skaper et virkelig spesielt og attraktivt miljø for de som ønsker å bygge en bolig eller investere i eiendom i dette ettertraktede området av den katalanske kysten.

Videre er det viktig å fremheve at prosessen med å forme landet har startet og det er bygget nødvendige fundamenter for å huse prosjektet til en eksklusiv villa i området.
Dette første trinnet i forberedelsen av landet tilbyr en unik mulighet for de som er interessert i å anskaffe denne eiendommen, siden det er gjort fremskritt i utviklingen av infrastrukturen som er nødvendig for bygging av en kvalitetsbolig i et privilegert miljø.
Med grunnlaget allerede etablert, er det lagt et solid grunnlag for materialiseringen av en villa som vil få mest mulig ut av den imponerende utsikten over havet og byen Sitges.
Denne første fremgangen tilfører eiendommen ytterligere verdi ved å redusere tiden og kostnadene forbundet med grunnopparbeidelse og grunnbygging, slik at fremtidige eiere kan fokusere på å skape og tilpasse drømmeboligen.

Fasiliteter

  • Klar
  • Havutsikt
Sted
Galleri
Leandro Pastor

Agent
Leandro Pastor Pastor

Jeg nyter hver opplevelse, enten liten eller stor, og prøver alltid å finne skjønnheten i hvert øyeblikk. Entusiasmen min driver meg til å møte hver dag med positiv energi og se den gode siden av ting.


Ærlighet er en grunnleggende verdi for meg. Jeg tror på åpenhet og integritet i alle mine relasjoner, enten det er personlig eller profesjonelt. Jeg tror at ærlighet er grunnlaget for tillit, og jeg streber etter å være en person andre kan stole på.


Empati er en annen viktig egenskap i livet mitt. Jeg streber etter å forstå og koble meg til andres opplevelser og følelser. Jeg tror empati er nøkkelen til å bygge sterke relasjoner og gi støtte til de som trenger det.


På det profesjonelle feltet er jeg engasjert og dedikert. Jeg søker stadig muligheter til å vokse og lære, og jeg streber etter fortreffelighet i alt jeg gjør. Arbeidet mitt er ikke bare et ansvar, men et uttrykk for min lidenskap og engasjement for andres suksess og velvære.

Se andre oppføringer fra Leandro Pastor

Google Rating

Lynne Freeman
Lynne Freeman

September 21, 2024

Dette er en sjarmerende 3 etasjes leilighet - nær stranden og alle butikker/restauranter. Det er rikelig med fellesarealer.

Daniel Machado
Daniel Machado

September 19, 2024

Opplevelsen var flott! Beliggenheten er halvveis til Calle del Pecado (feste, feste, gjøre ut) og Platja dels Balmins (flørting og nudisme), flott for Sitges Bear Week. Personalet er oppmerksomme. Byen er hyggelig. Arran...

Andrei Prokofjev
Andrei Prokofjev

September 19, 2024

Plassering, service, tilstand og utstyr til leilighetene, alt svarte til forventningene.

Noah Belkin
Noah Belkin

September 18, 2024

Fint sted. Teamet er vennlig og hjelpsomt

Sam Freeman
Sam Freeman

September 16, 2024

Rent og ryddig. Flott beliggenhet. Stille, men likevel nær alt og bare 1 minutt til San Seb-stranden.. Komfortable senger. 👍

Lydie ERRANTE
Lydie ERRANTE

September 14, 2024

Beliggenheten, vendt mot havet, er virkelig ideell. Leiligheten er funksjonell, komfortabel og godt innredet. Boligen er veldig stille. Vi kommer garantert tilbake med glede.

Andre egenskaper tilgjengelig

Du kan også like

Hello Homes Sitges - Instagram 1
Hello Homes Sitges - Instagram 2
Hello Homes Sitges - Instagram 3
Hello Homes Sitges - Instagram 4
Hello Homes Sitges - Instagram 5
Hello Homes Sitges - Instagram 6
Hello Homes Sitges - Instagram 20
Hello Homes Sitges - Instagram 21
Hello Homes Sitges - Instagram 22
Hello Homes Sitges - Instagram 23
Hello Homes Sitges - Instagram 7
Hello Homes Sitges - Instagram 8
Hello Homes Sitges - Instagram 9
Hello Homes Sitges - Instagram 10
Hello Homes Sitges - Instagram 11
Hello Homes Sitges - Instagram 12
Hello Homes Sitges - Instagram 13
Hello Homes Sitges - Instagram 14
Hello Homes Sitges - Instagram 15
Hello Homes Sitges - Instagram 16
Hello Homes Sitges - Instagram 17
Hello Homes Sitges - Instagram 18
Hello Homes Sitges - Instagram 19